Albums

Albums

Nyt album ude 1. januar 2021: The Infinite Between Us

The Infinite between Us
Harpe/cello duo album 2021

Trine har været i studiet med sin datter, cellisten Josefine Opsahl. De har indspillet et nyt harpe/cello-album, der officielt udgives 1. januar 2021, men kan købes fra 14/12 2020.

Jeres CD er nået frem og jeg har lyttet den igennem. Wauw et fantastisk album i har indspillet! Udover smukke numre og flot klang er det helt vildt så godt I supplerer hinanden … og excellerer sammen. Den kommer jeg til at lytte meget til 🙂

Kim Martin Holfelt

Jeg vil bare lige sige tusind tak for endnu en fantastisk smuk og berigende CD. Jeg hørte den i aftes i meditation og svømmede helt hen i den.
Nyfortolkningerne af nogle af mine absolutte yndlingsnumre (særligt Eternity in a Song, The Nameless, In a Grain of Sand og Lightly Dance into the Morning) er henrivende smukke og de nye melodier ligeså CD’ens energi opfatter jeg som opløftende og (ligesom alle de andre CD’er) indbydende til en dyb tillid til Livet.
Lyset fra tonerne falder blidt i mit indre og nærer den styrke, der er ved at vokse mere og mere frem i mig.
Så TAK til dig og din datter for den skønhed I er og giver.

Signe Urdskilde

Hej igen, Trine.
CD’en landet her og jeg har sniglyttet inden jeg pakker den ind som julegave og jeg hører smukke klange, smukke melodier, er vild med den keltiske tone. Flowet i melodierne, jeres indlevelse, roen der strømmer blidt men osse kraftfuldt i tonerne, så de maler landskaber, portrætter, farver og meditative stemninger frem i mig. TAK fra hjertet for jeres musik Jeg må ønske dig og jer nogle hyggelige, varme juledage og et nyt år med masser af musik, skabertrang og koncerter.

Steen Bille
Trine og Josefine i studiet

Tidligere albums

Klik for at læse mere om det enkelte album og for at høre eksempler på musikken.

Add Colours to my Sunset Sky
Soloharpe, 2017
Unbroken Dreams
Harpe/cello duo album, 2015
Somewhere in a Hidden Memory
Soloharpe, 2013
Leaving my Silent Empty House
Harpe/cello duo album, 2008
The Journey and the Dream
Soloharpe, 2005

Køb musikken

Trines musik kan findes på Spotify, Apple Music og de fleste andre musiktjenester.

CD’er kan købes her på siden eller hos Amazon og andre online-musikbutikker. Hvis du bestiller her på siden, kan Trine signere og skrive en dedikation efter dit valg 🙂

Prisen er 120 kr. for ét eksemplar og 100 kr. for to eller flere. Alle priser er inklusive moms. Pakning og forsendelse indenfor Danmarks grænser koster 30 kr for 1 CD, 60 kr for 2-3 CD’er og 90 kr. for flere end 4. CDer sendes som Quickbrev (fremme næste hverdag), da vi har dårlige erfaringer med PostNords almindelige service.

Ordren vil blive ekspederet, så snart betaling er modtaget. Overfør venligst beløbet til bankkonto, reg. nr. 5366, kontonr. 0000 247 090, send via MobilePay til 25113065, eller overfør via PayPal til trine@opsahl.dk.

Husk venligst at angive navn og adresse, når du betaler.

Udfyld formularen nedenfor og klik på “Send”.