Komponist, harpenist og harpeterapeut - Vinder af RoundGlass Music Award 2018

Forside 2

previous arrow
next arrow
Slider

Trine Opsahl er en dansk komponist, harpenist og harpeterapeut.

Trine har udgivet tre solo-CDer og to harpe/cello duo-CDer med sin datter Josefine Opsahl. CDerne distribueres i Europa, USA og Asien og er tilgængelige som fysiske CDer via distributører og som downloads og streaming.

Trines musik er blevet tildelt en ROUNDGLASS MUSIC AWARD FOR A BETTER WORLD 2018 og er blevet nomineret til en række Zone Music Reporter-priser.

Trine er en pioner indenfor harpeterapi i Danmark og arbejder som en harpeterapeut på to hospicer, der spiller for døende og deres pårørende. Hun er Certified Therapeutic Harp Practitioner (CTHP), uddannet og certificeret igennem International Harp Therapy Program.

Trine giver koncerter og spiller til begivenheder som bryllupper, begravelser, fester og receptioner.

Tusinde tak for en fantastisk musik – og meditationsoplevelse sammen med dig på Kalundborg Vandrehjem. Jeg lytter til dine cd på vej på job hver dag – og det er bare så beroligende i en pulserende trafik – og en lang køretur.

Annie Jakobsen

Unbroken Dreams is a beautiful masterpiece for the music alone. Relaxation, healing, and stress relief are bonuses for listeners. This music is perfect for so many situations, but be sure to really listen to it to hear the full yet subtle impact of the music. It is available from Amazon, iTunes and CD Baby. Very highly recommended!

Kathy Parsons