Kalender

2020

Upcoming | Archive: 2020 2019 2018
 • tors
  12
  mar
  2020

  Harpe/Cello-koncert og foredrag

  19:00

  Ll. Fuglede Kirke, Søvang 15 B, 4490 Jerslev Sjælland

  En koncert med Josefine Opsahl på cello og Trine Opsahl på keltisk harpe.
  Repertoiret består af egne kompositioner. Musikken er melodiøs og inderlig med et strejf af irsk og nordisk folketone. Det er musik til fordybelse og eftertanke.
  Josefine er klassisk cellist fra konservatoriet i København og har sammen med Trine udgivet to albums, “Leaving my Silent Empty House” og “Unbroken Dreams”. Trine komponerer duoens repertoire og Josefine er medkomponist og arrangør.
  Trine vil desuden fortælle om sit arbejde med harpeterapi på hospice.
 • lør
  26
  sep
  2020

  Keltisk Harpekoncert

  13-14.30

  Ro's Kilde - Holistisk Helsecenter
  Vindingevej 34E
  4000 Roskilde

  Denne dag kan du opleve de smukke klange fra den keltiske harpe. Harpekoncerten er opdelt i to: Et musikforedrag med musikeksempler, og en blid meditativ koncert.

  I den første halvdel af koncerten vil Trine Opsahl fortælle om brugen af levende harpemusik som middel til afspænding og lindring for terminalt syge og døende på hospice og deres pårørende. Trine vil fortælle fra sin dagligdag som harpeterapeut på hospice og give eksempler på den musik hun spiller. Et foredrag om det vanskelige i livet men også inderlighed, nærvær og glæde.

  Den anden halvdel af koncerten vil være en blid meditativ harpekoncert med Trine Opsahl. Her er du inviteret til at opleve de smukke klange fra harpen, og blot lade dig glide ind i en let meditativ tilstand. Alle kan være med. Mette Andersen fra Zenspiration, vil guide dig stille og roligt ind i den let meditative tilstand.
  Praktisk:
  Pris: Koncerten er støttet af Slots- og kulturstyrelsen, så billetprisen er blot kr. 80,-
  Der er plads til max. 30 deltagere.
  Vi følger retningslinjerne for afstand, afspritning mm i forhold til Covid-19.
  Mød gerne op ca. 10-15 min. før koncerten starter, og vent ved yderdøren, så vil du få anvist en plads i salen, og kan gå direkte ind. På den måde undgår vi for mange folk samlet i loungen.
  Der er håndsprit lige inden for døren, som du bedes benytte inden du indtager din plads.
  Der er siddepladser på bænke, stole og meditationspuder på gulvet.
  Tilmelding via: https://ezme.io/c/OY/zXat

 • tors
  08
  okt
  2020

  Harpekoncert i Ulbjerg Kirke

  Ulbjerg Kirke
  Tingvej 4A, Ulbjerg
  8832 Skals

  Trine har de sidste 25 år komponeret en lang række smukke og hjertegribende musikstykker, som hun spiller til koncerter og til gudstjenester og som hun bruger terapeutisk på hospice. Hun vil denne aften spille sin musik for os og fortælle os om sit arbejde på hospice, hvor hun bruger levende harpemusik som middel til at bringe fred, nærvær og lindring forterminalt syge og døende og deres pårørende.

  Et foredrag om det vanskelige i livet men også om inderlighed, nærvær og glæde.

  Trine har udgivet 5 albums, hvoraf flere har vundet priser, bla. i USA.