Anbefalinger

Kære Trine. Jeg sidder her på mit hjemmekontor på Vesterbro og lytter til de smukke toner fra din harpe og Josefines cello. Da jeg i sin tid skrev mit speciale om Hospice Søndergård, hørte jeg din cd “Somewhere in a Hidden memory” om og om og om igen. Jeg er nu i færd med mine PhD-studier om farvet lys i sundhedsvæsnet, og når jeg rigtig skal fordybe mig, sætter jeg din og Josefines “Unbroken Dreams” på anlægget. Det lyse og det dybe, det fine og fyldige. I komplimenterer hinanden så fint og former en smuk og levende helhed. Tonerne fra jer danner simpelthen den fineste puppe om mine tanker og fornemmelser. Og så sad jeg bare lige her og fik lyst til at dele det med dig og sige dig en stor og hjertelig tak. Jeg er så glad for at din/jeres musik også kan være en del af min PhD rejse.

❤️

Stine Louring Nielsen


Jeg har lånt din sidste CD (“Add Colours”) af en veninde , og er fuldstændig bjergtaget af din harpe og stemme ! Det mest virksomme jeg længe har hørt på en CD – 🙂 – jeg har selv krystalsyngeskåle , som jeg spiller på . Dette har jeg lært hos John Virkmann , hvor jeg gennen 18 år har gået til lydhealing ! Jeg kunne godt tænke mig at høre dig live.
Kærligst Anne-Lise Lange


Da Trine Opsahls musik begyndte at fylde sygehusets gange, var det som om, der forplantede sig en helt særlig ro. Ja, jeg vil ligefrem påstå, at man fysisk kunne mærke, hvordan stressniveauet faldt – både hos patienter, pårørende og personale. Det var en usædvanlig dejlig, nærende, nærværende og ikke mindst rørende oplevelse at have besøg af Trine, og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger. Hun er en dygtig musiker og et varmt og imødekommende menneske.

Linda Ishøj Frederiksen
Hospitalspræst på Køge Sygehus


Kære Trine,
Tusind tak for dit smukke spil og din levende fortælling om harpen og din musik – kort sagt en stor oplevelse. Som du kunne mærke, var du et “hit” hos fødselaren, undertegnede og alle gæster. Dit spil var således en perfekt optakt til, hvad blev en dejlig og lang festaften – vi dansede til kl 2 !

Tak og de bedste hilsner
Jan V.


Hej Trine
Velkommen hjem fra USA. Vi håber at du har haft en god tur.
Vi vil bare sige dig tusinde tak for den fantastiske musik du spillede til min fødselsdag d. 9/5. Det var så flot og behageligt. Det var lige som vi havde tænkt.
Det var med til at gøre aftenen helt speciel, så det er vi meget taknemmelige for.
Også en positiv overraskelse for alle vores gæster.
Tusinde tak og med mange hilsner fra Lene og Mogens Christensen


Kære Trine
Jeg håber, at du kom godt hjem og du skal lige vide hvor meget vi nød din koncert. Jeg følte mig ganske enkelt beriget :o)
Sognepræst Dorte Volck Paulsen
Bredsten pastorat


Det var en meget bevægende afslutning på vores første efteruddannelse og du skal have tak for, at du gjorde den så fuldendt. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre afslutning. Så tak skal du have!

Susan Hart, psykoterapeut


YES! YES! YES!
Du gjorde det igen. Hvor er det bare smukt!
Du kan det, som så mange andre ikke forstår, nemlig at fortælle historie og ikke ornamentere det hele ihjel. Du er simpelhen en klasse ud over det sædvanlige.
Til lykke med din nye cd, den er vidunderlig.

Knus
John Hart

PS.: Jeg har helt tårer i øjenkrogene.


Espen Kopperud, Norge, skrev dette digt, mens han lyttede til Trines CD:

Jeg sitter i et tre

Jeg sitter i et tre,
og ser ut over,
drømmenes hage.

Noen plukker blomster,
noen ber stille,
utenfor det tomme huset.

Måneskyggene danser,
sjelene danser,
er alt et eventyr?

Espen Kopperud, Norway, wrote this poem while listening to Trine’s CD:

I am sitting in a tree

I am sitting in a tree,
and watching,
the Garden of Dreams.
Someone picking flowers,
someone praying quietly,
outside the empty house.

Moon shadows dancing,
the souls are dancing,
is all a fairy tale?


Vi vil bare sige dig mange tak for dit skønne harpespil til vores bryllup – det var helt vidunderligt og i den grad med til at skabe en meget romantisk stemning og få os til at føle os svævende. Vi havde slet ikke lyst til, at du skulle stoppe igen :o). Vi er SÅ glade for, at vi fik lavet en aftale med dig – det havde ikke været det samme uden. Det var akkurat lige så dejligt som vi havde drømt om – og lidt til …

Kirsten & Bent Hilmar Kjær


Tusinde tak for en fantastisk musik – og meditationsoplevelse sammen med dig på Kalundborg Vandrehjem. Jeg lytter til dine cd på vej på job hver dag – og det er bare så beroligende i en pulserende trafik – og en lang køretur.

Annie Jakobsen


I have looked at your website which is amazing. The cd (The Journey and the Dream) is beautiful, truly beautiful and I am enjoying listening to every second!

Susanne Schneider, UK


I am home just for a short lunch-break and found your CD!!!!!!!!!!!!¨Super! Your music was here while I had lunch. It is absolutely one of the best harp solos I have ever heard!!!!!!!!!!!! I really love your music Trine!!!!!!!!!!!!!!!!! You play the harp in the way I always imagine exellent harp music should sound like: very fine – dropping and still not forgetting this great deep sounds. dancing in the air and still getting back to the ground. touching the heart – waking me up! This is absolutely great music Trine what you did!!!

Irene Rieser, Switzerland


Hej Trine,

Vi vil sige dig stor tak for dit bidrag til vores bryllupsfest I lørdags. Du spiller fantastisk og du er super sød…

1000 tak og kærlig hilsen
Hr. og fru Egstrup J


Hej Trine & Josefine.

Tusind Tusind Tusind tak for jeres store hjælp og vidunderlige musik i kirken og hos lillebror.

Det var så fantastisk smukt og vidunderligt at sidde i kirken og lade tonerne omhylde èn i en sky af lykke, mens jeg sad og ventede på min udkårne.

Det var så fantastisk smukt, at jeg var ved at vende om i kirken, da vi var på vej ud, bare for at gå tilbage til alteret igen og høre endnu mere af jeres dejlige musik, fruen sagde dog : ”Nix”.

Alle – uden undtagelse – har udtrykt deres store glæde ved at få lov til at opleve jeres musikalitet og alle var enige om det kun kunne udtrykkes med èt ord :

Smukt

Fantastisk, og vi (brudeparret) svæver til stadighed på den lille røde sky af lyksalighed, som nygifte forhåbentlig altid svæver på.

Dagen forløb perfekt og resten af de planlagte arrangementer, stod også til kryds og bolle så alt i alt ….. vi er meget J J

Med venlig hilsen

Michael Christiansen Bang & Fru Bettina


Hej Trine.

Jeg er nødt til at fortælle dig at jeg nu i tre måneder har brugt din skive “the journey and the dream” som “nydelsesmiddel” når jeg skulle falde til ro og sove iført chemion briller. (Når jeg altså har sovet hjemme)

Jeg nyder hver eneste tone og synes at din opfindsomhed og indlevelse er i verdensklasse. Jeg kender naturligvis ikke til alle harpespillere i denne verden, men for mig er du unik og den bedste. Jeg elsker din udtryksform og vil fortsætte med at falde til ro ved dine smukke toner.

De godesteste hilsener

John Hart
Leger i Civitas Roscald


Jeg har brugt Trine og Josefines CD ”Leaving my silent empty house” i mange forskellige situationer.
Især har jeg haft stor glæde af det, i situationer med bøn – både alene og med andre. Deres musik åbner til et rum i sjælen, så der bliver bedre plads til bønnen, og der bliver et større fokus på bønnen. Hvis man har svært ved at finde ord i bønnen, har jeg oplevet at deres musik har kunnet tale i stedet for ord. Deres musik åbner op for refleksion.

Jeg har også brugt deres musik i situationer, hvor jeg har haft brug for at slappe af eller stresse af. Deres musik får tankerne til at flyve, så fantasien kan få frit løb eller så man kan lade mentalt op. Det har været en enorm befrielse for mig. Konkret har jeg bl.a. brugt det, hvis jeg har skullet til eksamen eller har haft alt for meget at se til.

Jeg har også været så heldig at have oplevet to koncerter med dem. Den ene var en koncert i ”Natkirken” i Vor Frue Kirke og den anden var til Rosenkåring i Rosenhaven i Valby. På trods af de to vidt forskellige steder, oplevede jeg til begge koncerter, at publikum (og mig selv inkluderet) glemte alt, hvad der var omkring dem, og i stedet lukkede de sig ind i et rum med musikken. Man føler sig helt opladt på ny, når man har hørt deres musik i længere tid. Deres klang på instrumenterne er virkelig smuk, og man kan mærke en balance i musikken.

Deres musik inspirerer mig meget, og jeg kan varmt anbefale dem!

Venlig hilsen
Rebekka


De skabte en fantastisk stemning

PS Communication bookede Trine Opsahl og hendes datter til at spille i forbindelse med en opgave for DSB i december 2008. Vores opgave var at skabe nogle ‘guddommelige’ rammer for deres årlige julefrokost og opgaven løste vi bl.a. ved visuelt at udsmykke festteltet ‘himmelsk’ men langt den største effekt opnåede vi med Trines og datterens harpe- og cellospil. Alle gæster ankom samtidigt og ved ingang i teltet og under middagen, satte de scenen med velvalgte toner, der præcis gav os den ønskede effekt. Vi kan varmt anbefale Trine hvis I søger en atmosfærefyldt stemning til jeres fest eller arrangement. Hun er dybt professionel og en meget dygtig musiker.

MVH Søren

______________________________________
Søren Petersen
Account Director

PS Communication ApS
Skudehavnsvej 17A | Visiting adress
DK-2100 København Ø | Denmark


Hej Trine
Jeg må altså lige fortælle dig, at jeg er utrolig glad for Cd’en med din dejlige musik, så vidunderligt smukt spillet af dig og Josefines. Harpen og celloen klinger så ubeskriveligt smukt og fortryllende sammen – og I spiller jo suverænt!

Jeg har altid malet til musik, lige nu er jeg igang med et maleri (jeg kalder det “Drømmetræet”) som er fyldt med symboler – inspireret af en oplevelse jeg havde som barn – tror jeg var en 5-6 år. – Og jeres cd er min foretrukne at lytte til imens jeg maler netop dette billede – den er SÅ inspirerende, og bringer mig tilbage til de små detaljer i denne gamle erindring. Det er bare så smukt og forunderligt!

Kærlig hilsen Tove


Anbefaling

Trine Opsahls cd: The Journey and the Dream kan anbefales til konfirmander. Jeg har flere gange brugt musikken i min konfirmandundervisning. Konfirmanderne får Peter Madsens tegneserie om Jesus – Menneskesønnen – i hænderne. Jeg sætter den stille harpemusik på cd-afspilleren, og børnene får lov til at lægge sig på puder rundt omkring på gulvet. Det er tydeligt at se, hvordan harpemusikken virker beroligende på dem; der er fuldstændig stille, mens alle fordyber sig i læsningen. Ind imellem er der somme tider én, der falder i staver og bare sidder og kigger ud i luften og nyder den stille smukke musik.

Sognepræst Susanne Jensen, Tårnborg Kirke


Vi skulle flytte fra den gamle TV-By til nye omgivelser i DR Byen. I den anledning havde vi inviteret Trine til at spille lidt for os – for at fejre den nye begyndelse. Det blev en meget smuk og fin begyndelse og Trines eventyrlige klang hænger stadig i rummet omkring os.

Karen Westman Hertz, chefredaktør for dr.dk


i har benyttet os af Trine Opsahls harpemusik til flere arrangementer og det skaber en fantastisk stemning både visuelt og lydmæssigt.
– Mathias Fabricius, Samsung Electronics


Kære Trine og Josefine
Tusind Tak for i søndags. Hvor var det bare en helt særlig oplevelse som I gav os. Jeres spil gik lige ind i hjerterne og gav ro i sjælen.
Mange har sagt til mig bagefter, at jeres spil virkelig rørte dem til tårer. Så smukt synes de det var. Og jeg giver dem ret.

Håber vi ses en anden gang her hos os.

Alt godt til jer begge.

Kærlig hilsen
Sognepræst Rie Schwartzbach


Kære Trine,

Vi har spillet din CD på operationsstuerne til stor fornøjelse for patienter og personale der nyder “at flyde afsted” som en sygeplejerske sagde. Vi har også den liggende på stuen hvor vi modtager børnene og det giver en dejlig ro hos både børn og forældre. Jeg har endnu ikke haft lejlighed til at have den med op til nogle børn, men skal nok fortælle dig om effekten når jeg har prøvet.

Gitte Aagaard
Anæstesisygeplejerske/Børnesmertesygeplerske, Rigshospitalet


Jeg kan forøvrigt fortælle dig, at jeg købte en til min niece til jul. Hun er evnesvag, men meget glad for musik lige fra pop til kor og orgel. Hvordan hun er kommet på at ønske sig harpemusik ved vi ikke, men hun blev meget glad for den. Jeg må tilstå, at jeg brød forseglingen og hørte den inden jeg afleverede den og blev så glad for den, at jeg ønskede mig den til min 80 års fødselsdag – og fik den. Jeg nyder den, når jeg trænger til at slappe af.

Marie Hansen om “The Journey and the Dream”


Tak for en vidunderlig musikledsagelse i går da domkirken holdt natkirke!

Natkirke er ellers ikke mig, men da jeg så at Du stod for musikken, blev jeg fristet. Det er stadigvæk en meget følsom spil, der løfter en op og giver sjælen vinger og så hørte jeg også, at der var kommet noget nyt i Din musik, at din musik havde udviklet sig. Det er en dejlig, dejlig musik jeg i hvert fald aldrig bliver træt af!

Gudrun


Hej Trine

En lille tilbagemelding på din deltagelse til min 30 års fødselsdag lørdag d.12.juli.

Først og fremmest tak for sidst. Jeg havde en skøn dag ikke mindst takket være din deltagelse. Jeg har fået respons fra flere af mine gæster, og de var alle meget begejstret for dit harpespil. Flere troede, at det var en cd, indtil de kom helt ind i teltet og så, at du var live ;0)

Alle synes det var forrygende musik til formålet. Et par af mine gæster skal giftes næste år, så jeg har tilladt mig at give dine kontaktoplysninger videre, da de synes det kunne være skønt med lidt harpespil under middagen.

Og endnu engang tak for cd’en. Den har både jeg og min kommende søn nydt godt af flere eftermiddage, når vi tager en slapper på sofaen ;0)

Så en stor tak herfra for, at du var med til at gøre min fødselsdag uforglemmelig.

Mange hilsner

Dorthe Rasmussen


Hej kæreste Trine
Tak for en skøn aften sammen med dig.
Det var så ganske unikt og meget meget smukt at få lov til at guide en meditation til din unikke musik
Det var som at blive et med musikken og tonerne flød ind overalt i min krop.
Du har meget flair for det at ”tjune” ind og følge de indstrømninger du modtager.
Din egen musik er ganske unik.
I øvrigt har jeg haft utrolig glæde af din CD og jeg har spillet den mange gange og føler mig hensat til 1001 nats eventyr.
Tak Trine fordi du gav mit liv en ny dimension.
Knus Merete

Merete Gundersen


2 gange har vi haft den store fornøjelse at lytte til Trine Opsahl og hendes harpe. 1. gang til vores sølvbryllup en helt igennem dejlig fest ikke mindst pga. det dejlige harpespil under middagen. Anden gang til en firmafest, hvor ægtefæller var inviteret med.
Trines harpespil er en helt perfekt underlægning til en dejlig middag. Harpespil er dæmpet i forhold til så mange andre musikinstrumenter, og derfor det ideelle, hvis man gerne vil tale sammen til en god middag.
Trines musik er god og melodiøs alt i alt dejlig at lytte til.

Når middagen med Trines harpespil så afholdes på Dragsholms historiske sale, kan det næsten ikke blive mere perfekt.
Kirsten L. Madsen


I går var jeg i en institution, hvor jeg havde børnehavehold om formiddagen og
fritidshjemsbørn om eftermiddagen. Vi hørte selvfølgelig din cd i slutningen af hver
lektion. Jeg fik sådan nogle fine tilbagemeldinger af de store børn. De ville spontant fortælle om, hvad de havde oplevet da de lå og
lyttede.

Een sagde, at han følte at han kunne flyve som en fugl…en anden, at hun kommer til at tænke på et kæledyr hun havde mistet – og som hun
savnede…en sagde, at han bare var helt tom i hovedet og det var også rigtig dejligt… De var så rørende.

Musikpædagog Kirsten Mosegaard


Kære Trine.
Vi har også talt meget om den fine oplevelse du gav os i Raklev Kirke.

Jeg mødte bl.a. en kvinde jeg kender, som har en syg mand. Han reagerer med vrede på sin sygdom. De var med i kirken, og hun fortalte, at de havde haft den bedste dag i lange tider. Hendes mand havde været afslappet og glad hele resten af søndagen. Han mente selv, at musikken havde været god for ham.

Hun har allerede bedt mig købe din cd til dem.

Kærlig hilsen
Helle Brink, Sognepræst i Raklev Kirke