Events

Event Information

 • Sat
  26
  Sep
  2020

  Keltisk Harpekoncert

  13-14.30

  Ro's Kilde - Holistisk Helsecenter
  Vindingevej 34E
  4000 Roskilde

  Denne dag kan du opleve de smukke klange fra den keltiske harpe. Harpekoncerten er opdelt i to: Et musikforedrag med musikeksempler, og en blid meditativ koncert.

  I den første halvdel af koncerten vil Trine Opsahl fortælle om brugen af levende harpemusik som middel til afspænding og lindring for terminalt syge og døende på hospice og deres pårørende. Trine vil fortælle fra sin dagligdag som harpeterapeut på hospice og give eksempler på den musik hun spiller. Et foredrag om det vanskelige i livet men også inderlighed, nærvær og glæde.

  Den anden halvdel af koncerten vil være en blid meditativ harpekoncert med Trine Opsahl. Her er du inviteret til at opleve de smukke klange fra harpen, og blot lade dig glide ind i en let meditativ tilstand. Alle kan være med. Mette Andersen fra Zenspiration, vil guide dig stille og roligt ind i den let meditative tilstand.
  Praktisk:
  Pris: Koncerten er støttet af Slots- og kulturstyrelsen, så billetprisen er blot kr. 80,-
  Der er plads til max. 30 deltagere.
  Vi følger retningslinjerne for afstand, afspritning mm i forhold til Covid-19.
  Mød gerne op ca. 10-15 min. før koncerten starter, og vent ved yderdøren, så vil du få anvist en plads i salen, og kan gå direkte ind. På den måde undgår vi for mange folk samlet i loungen.
  Der er håndsprit lige inden for døren, som du bedes benytte inden du indtager din plads.
  Der er siddepladser på bænke, stole og meditationspuder på gulvet.
  Tilmelding via: https://ezme.io/c/OY/zXat